Kommentarer er skrudd av for Vi besøkte Oslo Design Fair

Lenge siden vi har lagt ut noe her ser vi. Litt dårlig samvittighet for det, men sånn er det når man kun er to jenter som styrer butikken. Dagene går så alt for fort. Uansett, nå har vi lyst til å gi dere et lite innblikk i trendene, fargene og stylingen på møbler og interiør, som kommer denne høsten, og ikke minst en sniktitt på noen av møbel og interiør nyhetene vi får inn i nettbutikken om noen uker. Som dere vet har vi en klassisk og stilfull stil. Her ser dere noe av det vi falt for.

Loungestoler, puter, bord og lyslykter fra Covent Garden

Et fantastisk kult speil fra Covent Garden

Det utrolig flotte speilet fra Covent Garden sammen med lekre lenestoler i velour. Så falt vi pladask for de utrolig lekre loungestolene i dette sølv/grå stoffet. Elsk elsk 🙂

Stilige bord, lamper og lyslykter fra Covent Garden

Herregård SAA interiør hadde en fantastisk flott stand. Det hadde pytet til jul og vi fikk skikkelig julefølelsen. Litt tidlig kanskje men det var ikke til å unngå 🙂 Utrolig lekkert bord og dødsstilige stoler i semsket skinn.

Lekre julebord fra Herregård SAA interiør

Mer inspirasjon til årets julebord fra Herregård og SAA interiør

Flotte møbler og spesielt de runde bordene med metallben.

Blått er visst inn i år. Her var det blå lenestoler i velour. Blå stoler og spisestoler i lin. Sjekk det utrolig kule speilet i gull, tommel opp 🙂

En super flott stand dette også, med våre daimond stoler. Enda flere lekre møbler.

Dette runde speilet var også en av våre favoritter. Så dekorativt – tommel opp til Herregård og SAA interiør. Vi kunne gå rundt der i timesvis og oppdage nye ting hele tiden, rett og slett farlig på en god måte 🙂

Mer lekkert interiør, spesielt det kule bildet av afrikaneren. Det var bare elsk….elsk………..elsk. Flinke Herregård og SAA.

Kommentarer er skrudd av for Velkommen til Damenes aften

Fredag 22. april kl. 18.00 inviterer vi alle glade damer til Damenes aften på showrommet vårt i Kongeveien 47, Sofiemyr/Kolbotn.

• Det blir en inspirerende kveld for alle dere interiør frelste damer • Fantastisk goodibag til de 100 første som kommer • Masse gode tilbud, overraskelser og flotte premier • Mingling og noe godt i glasset • Halv pris på alt av klær og smykker • Kupp på spisestuestoler

Ta med venninner og kjente og bli med på denne hyggelige kvelden.

Noen inspirasjonsbilder

 

Kommentarer er skrudd av for Inspirasjon fra Oslo Design Fair 2016

Forrige uke var det Oslo Design Fair og vi var selvfølgelig på plass. Utrolig mye fint interiør og masse fine møbler var å se på messa. Vi var selvfølgelig innom våre gode leverandører, som Herregård Design, Cozy Living, IO scandinavia, Au Maison, Covent Garden og mange fler for å se de herlige nyhetene deres. Middag og mingling ble det på kveldene sammen med herlige leverandører og venner, samt nye fine bekjentskaper. Vi var også innom et par andre nye leverandører og resultatet av dette vil du få se i løpet av våren/sommeren. Bare gled deg! 🙂 Det var rett og slett en herlig og produktiv helg. Her finner du noen fine inspirasjonsbilder fra Oslo Design Fair. Ha en strålende dag!

Kommentarer er skrudd av for Invitasjon til Åpningsfest av vårt nye Showroom

Hold av datoen 10. oktober!

Vi har flyttet inn i flotte store lokaler og inviterer DEG og dine venner til årets største begivenhet. Åpningsfesten av vårt fine showroom blir en stemningsfull kveld med overraskelser, noe godt i glasset og servering av lett fingermat.

• Du får mulighet til å vinne en daybed i en av fargene vi har på lager. • Du får anledning til å benytte deg av tilbud du ikke vil gå glipp av. • Du blir en av de første til å se alle høstens nyheter.

Tid: Lørdag 10. oktober 2015 fra kl. 17.00 – utover kvelden Sted: Vårt nye showroom, Kongeveien 47, 1412 Sofiemyr – Kolbotn Vi håper å se deg på åpningsfesten vår og velkommen skal du være!

Vennlig hilsen Krogh Design jentene       

Kommentarer er skrudd av for Krogh Design jentene på Messetur til Paris 2015

I begynnelsen av september dro vi jentene til Paris for å delta på møbel og interiør messe. For en messe og for en by. Vi kosa oss glugg ihjel alle de 4 dagene, selv om vi var på messeområdet i mange timer og ikke hjemme på hotellet før kl 21.00 om kvelden. Det var helt utrolig mye fint å se på messa. 8 store haller og standene var så store som hus. Vi var i utgangspunktet på jakt etter flere europeiske møbel leverandører og det ga frukter. Utover høsten vil dere få se alle de fine møblene i nettbutikken vår, så her er det bare å følge med.

Et par av kveldene koste vi oss sammen med Arne, Kjersti, Tormod og Anders fra Herregård Design, en av våre fantastiske leverandører. Den siste dagen i Paris dro vi på sightseeing som seg hør og bør når man besøker Paris.

Her får du en liten smakebit på hva vi opplevde.