Home PageFrakt

Frakt

FRAKT OG LEVERING

Ekspedering av ordre: Når du legger inn en bestilling hos oss vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag.

Vi har gode fraktpriser og ved bestilling velger du selv hvordan dine varer skal hentes / sendes. Priser på levering kommer opp ved bestilling.

Hente Selv: Å hente ordren selv er både fleksibelt og gratis. Så snart din bestilling er plukket og pakket vil du motta en epost fra oss om at pakken er klar for å hentes i butikk. Gi gjerne beskjed om når du ønsker å hente varen og du får rett adresse i forhold til hvilke varer du skal hente.

Post i butikk: Små varer sendes med posten og hentes på ditt nærmeste postkontor/butikk. Her har vi faste priser på interiør, klaær og små varer.

Levering på dør: Møbler og større pakker leveres på hjem på dør til gode priser. Den rette fraktprisen kommer opp når du legger inn bestilling ut ifra hvor du bor.